Valg af mobil og GB data

Der er rigeligt af mobiler og abonnementer med forskellig mængde GB data at vælge mellem. Det kan være svært at gennemskue, om man er til Samsung, Apple eller noget tredje, og derefter er der stadigvæk at hav af mobiler at vælge.

Når du endelig har fundet din mobil, skal du gøre op mod dig selv, hvor meget data, du skal bruge. Vi ser nærmere på de to svære beslutninger i denne artikel. 

 

Top 3 populære mobiler

Vi starter med at stille skarpt på 3 af de mest populære smartphones på markedet.

  1. iPhone 6

Et af de nyeste skud på stammen af Apples smartphones. Med sin store skærm giver iPhone 6 en helt ny oplevelse, når du surfer rundt på nettet på mobilen. Den store processor i mobilen, gør også din oplevelse, når du anvender telefonen i hverdagen endnu mere flydende, da den sjældent vil hakke og gå i stå. iPhone 6 kan fås for ca. 5495 kroner.

Hos Apple reselleren www.humac.dk kan du finde den i en del forskellige størrelser og farvevarianter. Bemærk at antal GB plads har en stor indflydelse på prisen.

  1. iPhone 5S

iPhone 5S er en anelse ældre en iPhone 6 og derfor er den selvfølgelig også en anelse billigere. Den ligger til omkring 3999 kroner, så der er altså penge at spare, hvis du investerer i iPhone 5S i stedet. Til gengæld er processoren også en anelse mindre og det samme med skærmen. Det vil nogle dog se som en fordel, da skærmen på iPhone 6 også kan virke uoverskuelig stor, hvor iPhone 5S har en mere almindelig størrelse.

  1. Samsung Galaxy S6 Edge

Samsung Galaxy S6 Edge er den nyeste Samsung-telefon,og koster derfor også hele 6195 kroner. For de penge får du en mobil, der har en endnu større skærm en iPhone 6 og en processor der også er rigtig hurtig, så din oplevelse, når du surfer rundt på nettet, bliver ikke meget bedre, og Samsung har med denne mobil også formået at nå op på Apples høje niveau for fotografering, så hvis du overvejer at skifte din iPhone ud med en anerledes telefon, er Samsung Galaxy S6 Edge et rigtig godt bud.

Ifølge Pricerunner er webshoppen Cinemagic det billigste sted at købe denne smartphone fra Google.

 

Vælg en passende mængde GB internet

Når du så står med din smarte nye telefon i hånden, skal du have fundet ud af, hvor meget GB du skal bruge til at kunne streame film, søge på nettet og internetdele. Det er svært at sige et antal GB, der er passende til alle mennesker, så du er nødt til at gøre op med dig selv, hvad dit behov og forbrug ligger på. Det kan nemt vurderes ved at nulstille dit anvendte GB data i indstillingerne på din telefon og derefter bare gøre, som du har gjort tidligere.

Når der er gået en måned, kan du så kigge på, hvor meget data, du har brugt og vælge et abonnement derefter.

Du er selvfølgelig nødt til at starte et sted, så indtil du har fundet ud af, hvor mange GB du bruger om måneden, er det nok en god idé ikke at starte alt for højt. Mange mobilselskaber tilbyder pakker, hvor du får omkring 5 GB eller lige derover, hvilket plejer at være rigeligt til en måned, medmindre du downloader film eller ofte bruger internetdeling til flere computere på én gang.

Del artiklen..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone