Test din hastighed på nettet

Når du bestiller og køber et abonnement hos en internetudbyder, så bestiller du en bestemt hastighed. Det er meget individuelt hvad du har behov for, men mange danskere ved faktisk ikke hvilken hastighed de har på computeren.

Det er en fejl, for så ved du reelt ikke hvad du betaler for. Føler du ind i mellem Internettet går for langsomt er der i hvert fald god grund til at teste din hastighed på nettet. Faktisk sker det relativt ofte, at kunder oplever markant ringere hastighed end den hastighed de faktisk har bestilt.

Hvorfor så det? Ofte skyldes det naturligvis netværksproblemer hos udbyderen, det kan skyldes routerproblemer hos kunden eller noget helt tredje. Det afgørende er selvfølgelig at du får konstateret om din hastighed lever op til den aftale du har med din internetudbyder.

Hvordan finder du så ud af det? Det er der heldigvis god mulighed for ved at teste din hastighed på nettet.

 

Guide: Få en hurtigere nethastighed

Alle vil naturligvis gerne have en hurtigere hastighed, i dag er vi alle så afhængige af internettet, at det for mange er et krav til udbyderen at de kan levere et hurtigt og stabilt produkt. Kan de ikke det, ja så skifter vi gerne internetudbyder.

Den nemmeste måde at få et hurtigt internet på, vil naturligvis være ved at opgradere din nuværende nethastighed hos din udbyder, hvis det er muligt. Vi giver dig her en guide til at få en hurtigere nethastighed.

 

1. Test din hastighed

Først og fremmest skal du naturligvis kende din nuværende hastighed. Du skal have foretaget en hastighedstest og det kan gøres via siderne fra i højre sidebar.

Når du har resultatet, skal du først og fremmest sikre at din nuværende hastighed matcher den du reelt betaler for. Gør den det, bør du overveje at opgradere eller skifte til en anden udbyder.

2. Sammenlign med muligheden hos andre udbydere

Nu kan du sammenligne din nuværende hastighed og pris, med hvad andre udbydere kan levere. Kan andre udbydere levere hurtigere hastighed til en bedre pris? Eller kan de kun levere en bedre nethastighed mod en højere pris?

Disse faktorer skal du naturligvis overveje inden du vælger at skifte udbyder. Du bør også overveje dit reelle behov – er det nødvendigt for dig med en højere hastighed til en højere pris, eller kan du faktisk nøjes med det du allerede har.

Det vigtigste er at du får det produkt som du betaler for hos din nuværende udbyder og derfor bør du løbende udføre test af hastigheden.

Del artiklen..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone