Stationær gamer PC

Enhver seriøs gamer bruger en stationer PC til at spille på. En stationær PC er ganske enkelt den eneste rigtige løsning, hvis der skal games på et højt niveau og når der skal games de absolut mest krævende, avancerede og nyeste spil på markedet.

Du vil meget sjældent opleve seriøse gamere sidde med en bærbar, de bærbare er ganske enkelt ikke stærke nok til hardcore spilleri. Grafikkort, RAM, processor og øvrigt inventar skal ganske enkelt være hurtigere og stærkere end normalt.

 

God gamer PC = stationær

Der er mange gode grunde til at en god gamer PC skal være stationer. På en stationær er grafikkort, processor og RAM meget bedre, og det er nemt at finde en god gamer skærm til en stationær gamer PC. Det er derfor det klart mest udbredte i disse kredste.

Selvom en bærbar ville være nemmere at have med rundt omkring, så vælger alle gamere en stationær, som de så tager med rundt når der skal konkurreres rundt omkring i landet. De virkelig engagerede spillere bruger meget tid på at passe og pleje deres stationære pc, og det kan være opgradering af grafikkort, flere RAM eller endnu hurtigere processor.

Der er endda gamere der passer og plejer deres stationære PC, som en biker passer sin motorcykel eller en guitarist plejer sin guitar.

Vi har set nærmere på hvordan du finder en ny computer, hvis du er på udkig efter det?

 

At finde den rette PC til gaming

Hvis du skal købe din første gamer PC, så er der en række punkter du bør være opmærksom på. Du har sikkert allerede lavet lidt research, men herunder finder du nogle af de punkter som du bør overveje inden du bruger mange penge på den perfekte PC til gaming.

 

1.     Læg et budget

Først og fremmest er det naturligvis relevant at du kender dit eget budget. Hvor meget kan du og hvor meget vil du bruge på denne gamer PC? Når du kender dit budget, så kan du begynde at kigge på stationære indenfor dit budget og gøre det mere målrettet. Så start derfor med at lægge et budget.

 

2. Vælg et godt grafikkort

Dette er ikke overraskende det afgørende punkt for mange gamere, det er i mange tilfælde grafikkortet som gør den helt store forskel. De fleste nye spil er yderst krævende i forhold til grafikkort, og du bør derfor sikre dig at dit nye grafikkort er godt og up to date, ellers risikerer du at du inden længe skal skifte grafikkort igen.

 

3. Stærk processor der kan køre alle spil

De nyeste spil på markedet er ganske krævende hvad angår processor, derfor bør du som minimum vælge en processor af en vis kvalitet og styrke. I hvert fald hvis du vil kunne nyde de nyeste og mest avancerede spil. En mindre processor kan være udmærket, men du kan risikere at opleve at nogle spil vil køre langsomt eller slet ikke køre.

 

4. Mange RAM der sikrer en hurtig gamer PC

Sørg for at få et stort antal RAM. Jo flere RAM, jo bedre hastighed, men det gode ved RAM er, at det er forholdsvist nemt at opgradere RAM løbende.

 

5. Det rette tastatur og mus

Her er det vigtigste at du finder et tastatur og en mus som passer dig. Prøv dig frem, og måske har du allerede et mærke du foretrækker.

 

6. Gamer skærm med høj opløsning

Et godt spil bliver bare endnu bedre med en god skærm. Hvis billedet betyder meget for dig, så skal du have fat i en super skærm. Jo højere opløsning, jo bedre spiloplevelse vil du opnå.

Del artiklen..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone