Sikkerhed og hurtigt internet kan gå hånd i hånd

Mange tror, de skal gå på kompromis, når det kommer til sikkerhed og hastighed på internettet. Men faktisk kan du godt få begge dele, og du ved præcis hvordan, når du har læst denne guide.

For at øge din sikkerhed skal du have en VPN, og her vil jeg gennemgå private internet access, som jeg er rigtig glad for, da den er markant billigere end alle konkurrenterne på markedet.

Overvej din hardware

Mange glemmer at kigge det helt åbenlyse sted hen, når det kommer til både sikkerhed og internethastighed. Der er forskel på computere, og der er forskel på routere. Selvom du har en hurtig forbindelse, er det ikke sikkert, at du har en router, som kan sende din hastighed videre til dine enheder.

Derfor bør du altid starte med at kigge nærmere på din router. Herefter er det en god idé at undersøge din computer. Som udgangspunkt bør du finde en stationær computer, da den er langt hurtigere end en bærbar. Hvis du ikke har råd til en computer i øjeblikket, bør du overveje at benytte en pantelåner, da du her kan bytte nogle af de ting, som ikke er ligeså vigtige.

En computer er det mest vigtige, hvis du gerne vil tjene penge på internettet, så du bør finde en god computer, da du vil ende med at spare utrolig meget tid. Pludselig vil din internetoplevelse føles som en drøm for dig.

Hvad en god VPN gør for dig

Hvis du ikke har en VPN, så skal du skaffe en med det samme. Jeg er glad for Private Internet Access, også kaldet PIA. Det skyldes, at de har markedets bedste priser, så du kan komme i gang med en god VPN for bare 50 kr.

En VPN beskytter din data, når du surfer på internettet. Når det er vigtigt at vælge en god VPN, skyldes det, at en VPN kan æde meget af din hastighed. Det skyldes, at du sender din data fra din computer gennem din VPN. Din VPN er en virtuel server. Men det betyder, at du sender din data til en server, som f.eks. kan stå i et andet land. Herefter sendes din data videre til den hjemmeside, som du vil besøge. Denne manøvre gør, at din data bliver krypteret, og det er nærmest umuligt for nogle at få fat i dine informationer.

Det betyder også, at hastigheden på disse servere er vigtige for, hvor hurtigt din internethastighed ender med at være. For hvis du kun har adgang til servere med mange besøgende, så vil du miste alt for meget hastighed. Derfor kan jeg godt lide PIA, da de har så mange servere, du kan vælge i mellem

Det betyder også, at du får adgang til servere i andre lande. Så du kan pludselig få adgang til hjemmesider, som måske kun er for amerikanere.En VPN giver dig altså både øget sikkerhed og en optimal udnyttelse af internettet. Når jeg er på internettet, foregår alt gennem en VPN.

Mange tror, de skal gå på kompromis, når det kommer til sikkerhed og hastighed på internettet. Men faktisk kan du godt få begge dele, og du ved præcis hvordan, når du har læst denne guide. For at øge din sikkerhed skal du have en VPN, og her vil jeg gennemgå private internet access, som jeg…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *