Oversigt over billige kviklån på internettet

Masser af papirarbejder, lange ventetider og bureaukratiske processer. Det er ikke hvad du har brug for, når du skal låne penge til at kunne betale for forsikring, mad og husleje. Derfor er kviklån blevet utroligt populært blandt danskerne, fordi der er fokus på at få pengene i hænderne, så hurtigt som muligt.

Det er blevet nemt at få overblik over kviklån på internettet, hvor portaler som Økonomia.dk og Samlino.dk kan være til stor hjælp med deres oversigter. Her kan du se hvem der kan hjælpe dig og hurtigt komme i gang med at søge.

Få overblikket inden du ansøger

Det er utroligt nemt at ansøge om et kviklån online, da du kan finde ansøgningsformularer på de fleste udbyderes hjemmesider. Men hvis du virkelig vil finde det billigste kviklån online, bør du fokusere på at gøre dit forarbejde grundigt. Du bør danne dig et overblik over de forskellige muligheder først.

Det behøver ikke være besværligt eller tage ret lang tid, men det kan virkelig hjælpe dig med at finde det billigste lån, hvis du har styr på, hvilke udbydere der tilbyder hvad. Derfor bør du bruge internettet til at finde frem til de forskellige lånefirmaer, der tilbyder kviklån, inden du går til ansøgningsprocessen.

Lige nu er der dog 3 firmaer som tilbyder det første lån gratis op til 4.000 kroner og det er nærliggende at du søger hos dem. Der er tale om følgende:

  • Vivus
  • Kvikautomaten
  • Netcredit

Er du allerede kunde hos dem eller har du et større pengebehov, bør du gøre en indsats for at sammenligne renter og udbydernes forhold. Mere om det i næste afsnit.

Tjek renter og sammenlign

Hvad skal du med en grundlæggende viden om lånemarkedet? Den skal du bruge til at kunne vurdere udbyderne, deres renter og forskellige forhold over for hinanden. Hvor det vil give mest mening for dig at ansøge? Der er mange faktorer der spiller ind, når den endelige lånekontrakt skal udformes, så du er nødt til at fokusere på nogle hovedpunkter.

Det er altid en god idé at kigge på renterne, så du kan få en idé om, hvor mange penge du skal betale tilbage. Hvis renten er urealistisk høj, kan du ligeså godt lade være med at søge, da det ikke vil kunne betale sig. Men husk også at se på oprettelsesgebyr, og hvor lang tilbagebetalingsperioden må være.

Læs også: Internettets betydning for lånemarkedet

Søg hos dine 2-3 favoritter – helt uforpligtende

Til sidst skal du til at ansøge om kviklånet, da du ikke får flere penge ved at sammenligne udbydere i en evighed. Selvom du helt sikkert har fundet et lånefirma, som du synes bedst om, bør du ikke kun ansøge et sted. Søg i stedet hos din top tre, så du kan indhente flere tilbud.

Du forpligter dig på ingen måde ved at sende en ansøgning afsted. Først når du underskriver din låneaftale har du forpligtet dig til at betale pengene tilbage, så du kan roligt indhente en masse forskellige tilbud og sammenligne dem, ligesom du gjorde før ansøgningsprocessen.

Del artiklen..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone