Mest populære internet spil

Der mange populære spilkonsoller og computere til gaming. De kan efterhånden alle gå på internettet, og her er der rig mulighed for at finde mange timers underholdning.

Vi har herunder samlet de fem mest populære internetspil, som du kan komme i gang med at prøve så snart, du har læst artiklen.

  1. World of Warcraft

Det ufatteligt populære platformspil WoW indtager selvfølgelig førstepladsen over de mest populære internetspil. Med over 7 millioner brugere er det også et af de største spil overhovedet. De uendeligt mange muligheder og multiplayer elementet gør bare WoW til det perfekte onlinespil!

Du kan spille med vennerne eller møde nye mennesker uden at skulle forlade dit hjem. Se den seneste trailer fra dem her:

  1. League of Legends

Gratisspillet LoL har de seneste år været et af de mest populære computerspil overhovedet. I hold kæmper folk fra hele verden mod hinanden for at gå i level og blive endnu bedre. League of Legends er også blevet en meget populær tilskuersport, hvor millioner af mennesker følger med, når de bedste mødes til for eksempel verdensmesterskaberne.

  1. Dota

Da League of Legends gik hen og blev så utroligt populært, kunne man snildt have troet, at Dota ville udgå fuldstændig. Men med lanceringen af Dota 2 fik skaberne bag alligevel interessen for internetspillet til at stige, og det er i dag et af de mest populære spil overhovedet. Princippet er det samme som League of Legends, men der er alligevel mange, der sværger til Dota, og holder fast i, at det var det oprindelige.

  1. Starcraft

Baseret på serien af same navn blev Starcraft lanceret og blev en stor succes. Sidenhen er der kommet flere versioner, der kun har gjort internetspillet endnu mere populært. Med Star Craft: Brood War kom en bølge af succes i specielt Sydkorea, hvor to TV-kanaler er dedikeret til at sende professionelle kampe. Også Starcraft II har haft stor succes som eSport, og der spilles ofte turneringer med præmiesummer helt op til 170.000 dollars!

  1. Counter-Strike

Langt de fleste har prøvet at spille Counter-Strike til LAN-aftener med vennerne, men skydespillet er også blevet et kæmpe marked, hvor der er mange penge at spille om for de professionelle udøvere. Den seneste udgave i rækken hed Global Offensive og var også et stort hit. Det er dog stadigvæk den gamle 1.6, der står tilbage som den mest ikoniske Counter-Strike udgave.

 

Mere til almindelige computerspil?

Nu er det langt fra alle der foretrækker at spille online over computeren. Er du mere til de velkendte computerspil, har vi fundet en god top 10 frem til dig. Intergames har nemlig lavet en topliste for året der gik, 2014.

Se deres top 10 over computerspil 2014 her.

Del artiklen..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone