Lån på nettet – og internettets betydning

Der er ingen tvivl om at lån på nettet er blevet et rigtig godt alternativ til din egen bank. Det er nemlig langt hurtigere, nemmere og mere ligetil at ansøge og få låneansøgnigngn godkendt. Når du tilmed har mindre besvær med at overbevise udbyderne og forklare dit formål, er det naturligt at online lån er blevet populært.

Som det fremgår af lånetjenesten Termino, kan du søge helt op til 400.000 kroner på nettet. Der er altså kommet mange udbydere på markedet som kan hjælpe dig, uanset om du har små eller store pengebehov. Vi ser på de efterhånden gode muligheder online og på internettets betydning for lånebranchen.

Nemmere, hurtigere og mere fleksibelt

De fleste kender til tre af de største styrker ved internettet generelt og disse må siges at gå igen for lånemarkedet online. Det er nemlig blevet langt nemmere, hurtigere og mere fleksibelt at optage lån. Du skal ikke “stå til ansvar” i samme grad som i banken, da online firmaerne ikke blander sig i formålet. Det giver ligeledes en hurtigere proces, som i øvrigt bliver forstærket af, at du nu kan underskrive med din digitale signatur.

Fleksibelt da du kan ansøge døgnet rundt og uden at tage hensyn til bankernes åbningstider. Du kan derfor let få det indpasset i din hverdag, uanset hvordan den ser ud. Det er en evig fordel ved internettet og kendes tilsvarende fra tøjkøb og anden shopping online.

Udbydere for ethvert behov

Lån på nettet har uden tvivl revolutioneret lånebranchen generelt og give alle forbrugere et sundt alternativ til banken. Det har tilmed øget konkurrencen og det er i sidste ende til gavn for den enkelte forbruger.

Anno 2016 kan du endda finde udbydere for ethvert behov. Det gør ingen forskel om du mangler 1.000, 15.000 eller 300.000 kroner. Der findes mange firmaer som kan hjælpe dig og selv inden for hver af disse 3 beløb, vil du typisk have mindst 4-5 udbydere at vælge imellem.

Det eneste der kan begrænse og fjerne muligheder fra dig, er hvis du er under 20 år, da det kun er en lille håndfuld firmaer som udlåner penge til unge på 18-19 år.

Fornuftige renter

Der har tidligere været meget snak om de dyre lån og høje renter på nettet, men det er ved at være fortid. To af de mest prisvenlige udbydere lige nu, Santander Consumer Bank og Bank Norwegian, tilbyder dig nemlig renter fra henholdsvis 4,94 og 4,99 %. Så bliver det altså ikke billigere og det er et niveau, som du ikke engang er sikker på at få tilbudt i banken.

Der er altså fornuftige renter at hente, hvis du ellers har en god og velfungerende privatøkonomi. For det er fortsat dine egne personlige forhold, der er med til at definere hvor høje eller lave omkostninger du mødt af.

Alt i alt har betydningen været stor og udviklingen på online markedet har været rigtig positiv de seneste 4-5 år. Dygtige udbydere er kommet til og du kan nu lave gode billige lån på nettet.

Del artiklen..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone