Få en serviceaftale på vedligehold af din WordPress-side

Har du en hjemmeside sat op i WordPress? Hvis ikke du har lavet en egentlig firmaside endnu, var WordPress i hvert fald et godt system at gøre det i. WordPress har ry for at være brugervenligt, og ved at hente diverse plugins til WordPress kan du få adgang til en række nye funktioner. Og skulle der ikke findes et plugin, der kan det, du vil, kan du hurtigt finde folk, som kan lave pluginnet for dig.

WordPress-sider kræver vedligehold

Er du ikke meget for at nørde med opsætning af en WordPress-webside selv, så kan du kontakte en website-udvikler med erfaring inden for brug af WordPress til firmasider. Kontakten til en website-udvikler bør du faktisk holde vedlige, også længe efter du har fået din WordPress-side i hænde. For en hjemmeside kræver løbende opdateringer, der sørger for sikkerhed og for, at alt virker optimalt.

Sørg for, hjælpen altid er nær

Ønsker du altid at have hjælpen nær – både når du står med akutte problemer med WordPress, og når du bare har brug for nogen til at sikre, at alt er opdateret? Så opret en serviceaftale her inde på 1902 Softwares hjemmeside. De er velbevandrede inden for website-udvikling med WordPress – og for den sags skyld også med andre CMS-systemer som Umbraco. Hvad indebærer en serviceaftale?

Få en fast kontaktperson hos website-udvikleren

Når du lægger din hjemmeside i andres hænder, ønsker du selvfølgelig at vide, at hjælpen ikke bliver givet fra en ukendt udviklers hånd. Derfor kan du finde serviceaftaler med faste kontaktpersoner, hvilket udover at give dig tryghed også betyder, at der bliver én person hos website-udvikleren, som kender din side og dens udfordringer nogenlunde indgående. Det skulle gerne betyde bedre hjælp.

Er der plugins, du reelt ikke skal bruge?

Meget kan der være behov for at optimere på en hjemmeside sat op i WordPress – eller i et hvilket som helst andet CMS-system for den sags skyld. Fx er det ikke alle plugins, du reelt har behov for. Er der ikke behov for et bestemt plugin, skal det bare fjernes. Der er ingen grund til fx at lade siden loade indhold fra pluginnet. Sikkerhedsmæssigt er det også fint at fjerne de ting, som du ikke bruger.

Teknisk SEO er også en del af WordPress-service

Måske kender du til begrebet SEO, altså søgemaskineoptimering, når man folder forkortelsen ud og oversætter den til dansk. SEO vil typisk indebære arbejdsgange som at fylde din hjemmeside med content, altså indhold, der giver den en bedre placering i søgeresultater. Men der er også tekniske arbejdsgange inden for SEO. Fx kan hastighedsoptimering og en god struktur gøre meget.

Er du ikke meget for selv at holde din side vedlige?

Det er et omfattende stykke arbejde at holde en hjemmeside vedlige, når du kerer dig om sikkerhed, om at alt er opdateret, og om at din hjemmeside klarer sig godt, hvad SEO gælder. Har du ikke den tekniske indsigt til at lave service på din WordPress-hjemmeside selv? Overvej at få en serviceaftale.

Har du en hjemmeside sat op i WordPress? Hvis ikke du har lavet en egentlig firmaside endnu, var WordPress i hvert fald et godt system at gøre det i. WordPress har ry for at være brugervenligt, og ved at hente diverse plugins til WordPress kan du få adgang til en række nye funktioner. Og skulle…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *