Billigste forbrugslån på internettet

Efter vores seneste artikel om kviklån på internettet, har vi modtaget ønsker om et tilsvarende indlæg, med fokus på forbrugslån. Så hvis du mangler penge til en ny cykel, madbudgettet eller bare lidt ekstra kontanter, bør du læse med her.

I stedet for et bil- eller boliglån, som du skal bruge på Volvo eller villa, kan du tage lån som helt enkelt går til dit forbrug. De skal give dig frirum i din økonomi og være med til at finansiere det du drømmer om. Læs med her, for at se hvordan du finder det billigste forbrugslån.

Det billigste lån kræver forarbejde

Intet i livet er let. Eller faktisk kræver et forbrugslån ikke særligt meget arbejde, når du først har skaffet dig den nødvendige viden til at tage et informeret valg om, hvor du vil låne pengene. Uden forarbejde og research kan du ikke vide, hvilke lånefirmaer der bedst opfylder dine behov.

Derfor er du nødt til at danne dig et overblik over markedet, inden du går i gang med at ansøge. Det gør du lettest ved at anvende sammenligningssider. Det giver dig nemlig en masse viden om udbydernes forskelligheder og forhold. Hvad deres renter er, hvad deres alderskrav er og meget mere.

Du kan nemt sammenligne, få overblikket og finde nogle af online markedets billigste forbrugslån her og her.

Online forbrugslån laves altid uden sikkerhed. Kort sagt er det et lån, som du kan bruge til forbrug, men ingen blander sig i formålet. Så du har fuld frihed til at bruge dem som du foretrækker. Her står nettets udbydere i skarp kontrast til banken, der meget gerne vil kende formålet bag.

Søg hos flere udbydere

Når du har dannet dig et fornuftigt overblik over, hvor du kan få det billigste lån, skal du i gang med at udfylde og sende ansøgninger, så du kan få nogle tilbud i hænderne.

Her er det vigtigt, at du ikke nøjes med at sende en ansøgning til den udbyder, der har den mest lovende hjemmeside eller den laveste rente. For det er langt fra sikkert, at du vil få den laveste rente, der er oplyst på firmaets hjemmeside. Ofte vil deres renter fremgår som et interval, et renteniveau, hvori dit tilbud vil ligge. Men om du kommer til at ligge i bunden eller toppen af renteniveauet, kan du først vide EFTER du har indhentet et lånetilbud.

De fleste udbydere laver nemlig et økonomisk tjek, hvor de vurderer din økonomi. Det er i høj grad denne kreditvurdering, der bestemmer den tilbudte rente og ÅOP.

Sammenlign og vælg laveste ÅOP

Efter det økonomiske tjek kan tilbuddene være meget forskellige, og derfor er det vigtigt, at du huske at søge flere steder, så du gør dine chancer for det billigste lån, så store som mulige. Jo flere steder du ansøger, jo større vil din chance være for at finde det billigste forbrugslån.

Men hvordan finder du så ud af, hvad der er billigst? Det kan hurtigt blive forvirrende med renter, månedlige afdrag og lånebeløb, men den letteste måde at se, hvad de egentlig omkostninger bliver, er ved at kigge på ÅOP.

Det står for årlige omkostninger i procent og er en god indikator for, hvad det kommer til at koste dig samlet set.

Del artiklen..Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone